Ossza meg Facebookon

Black Rose virág- és élményszalon

Adatok

Megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím
4400, Nyíregyháza, Szent István utca 1.
Telephely
4400 Nyíregyháza, Körte utca 34. Az óvodától 15 méterre a Kossuth utca felé
Telefonszám
70/629-3314, 70/326-1468
GPS
N47.953971, E21.717684
Látogatók
0
Élmény kávézó és fagylaltozó Nyíregyházán! 
(4400 Nyíregyháza, Körte utca 34. Az óvodától 15 méterre a Kossuth utca felé)
Egy hely, ahol valóban egy élmény minden egyes eltöltött perc. Egy hely, ahol csak 150 forint egy nagy adag fagylalt ára. Egy hely ahol ingyen, ajándékba adják az édes tölcsért, az öntetet és a tejszínhabot is. Édes élményre, egy gasztronómiai utazásra invitáljuk! 
0610
 
Térjen be Ön is Nyíregyházán a Körte utca 34. szám alatt (az Óvodától 15 méterre a Kossuth utca felé) található Black Rose Élmény Fagylaltozó és Caffé szalonba, nem fog csalódni. A mindenki számára megfizethető minőség valóban csábító: eredeti kézzel készült bécsi fagyival, Lamborghini kávé különlegességekkel, krémhabbal, liszt és tejszínmentes süteménnyel várják. 
 
Czucorné Marika üzletvezető elmondta, nagyon nagy hangsúlyt fektettek a berendezésre, ahol a bécsi Klimt asztal és széket is egyedileg tervezték. Az igényesen kialakított bútorok között van egy gyermeksarok is, ahová kifestőkkel, játékokkal várják a családosokat. -Kéthetente minden vasárnap Lulu bohócot hívjuk el a legkisebbeknek, de már többen bejelentkeztek hogy szívesen rendeznék itt a gyermekük születésnapi zsúrjukat is- tájékoztatott az üzletvezető. 
 
Munkatársaink Szekszárdon az országos barista bajnoktól Tóth Sándortól sajátították el a szakma fortélyait, így valóban mondhatom, hogy igyekszünk a legapróbb részletre is odafigyelni. 
 
A tálalást, a kiszolgálást is szeretnénk feledhetetlenné tenni: az arany, a retro, az elegáns kávés csésze között mindenki talál számára egy megfelelőt, amellyel a nyugodt kikapcsolódást, üzleti tárgyalást megalapozhatják a klimatizált élményszalonban. 
0610
Virág költemény, a legkedvezőbb áron! 
(4400 Nyíregyháza, Szent István u. 1.)
0610
Kiváló minőség, nagyon kedvező áron! Akár ezzel a rövid tőmondattal is jellemezhetnénk a Szent István utca 1. szám alatt található Black Rose virágüzletet, amelybe valóban egy élmény bemenni. De akár házhoz is szállíthatják az Önnek tetszőt, legyen szó születésnapról, névnapról, vagy akár csak egy kis meglepetésről! 
Egy különlegesen „megkomponált”otthonos, barátságos helyről van szó, ahol igazán kedves, udvarias a kiszolgálás. Az ismert virágokon kívül itt kapható a Dél-amerikai egy méter húsz centi szárhosszúságú rózsa is. A fekete rózsa, a papagáj virág, papucs orchidea csak néhány különlegesség... A virágcsokrok, cserepes virágok szinte hívogatnak, szemet gyönyörködtetnek. Kérésre bármilyen virágot beszereznek! Tegye próbára őket! 
0610
 
A tapasztalat az, hogy az ilyen exclusív üzletbe kicsit „félve” mennek be a leendő vásárlók. Nos száz százalékosan meggyőződtünk arról, hogy bár nagyon szépek a virágok, az árak igen alacsonyak. Talán nem véletlen az sem, hogy aki már egyszer járt itt, visszatérő vendégként csatlakozik a törzsvásárlók népes táborába. 
 
Szabó István virág és élmény szakértő örömmel segít kiválasztani az alkalomhoz illő legmegfelelőbb virágot. Mindemellett élményt, jókedvet, örömöt „sugároznak”azok a gyönyörű csokrok, amelyeket elkészít. Érdemes most betérni hozzánk, hiszen a tavaszi virágok már megérkeztek: tulipánokkal, fréziákkal, jázminokkal szolgálunk, amelyeket pár száz forintért megvásárolhatnak, de kérésre csokrot is kötünk belőle. Nagy hangsúlyt fektetünk a csomagolásra, hiszen szeretjük az egyedit, a különlegeset. A dekorációs díszítéshez szantált, organzát is gyakran használunk. 
 
A házhoz szállítás Nyíregyházán a megrendeléstől számított 30 percen belül teljesül! 
Kérje árajánlatukat és meglátja a végén nagyon jól jár!

Értékelem
0 szavazat