Ossza meg Facebookon

Bossanova Táncstúdió - A Keletinél Kiemelt

Adatok

Megye
Budapest
Cím
1078, Budapest, Murányi utca 10.
Telefonszám
30/708-9002
E-mail
GPS
N47.502939, E19.085784
Látogatók
330

  hogy ENNEK A FOLYAMATNAK MINDEN PILLANATÁT MAXIMÁLISAN ÉLVEZED!!!

 
Nem sok idő kell ahhoz, hogy TE aki most a monitor előtt ücsörögve próbálod elképzelni milyen lehet ez a titokzatos, örömteli világ - hamarosan  exsztázisban táncoló salsa megszállottként tündökölj a  táncolók tömegében.
A salsa megadja neked azt a fajta életörömöt, sugárzó elégedettséget, harmóniát ami átragad a hétköznapokra is, szebb - boldogabb életérzés átjárja az egész személyiségedet.
Amikor találkozunk feszült, ideges, szorongó, zaklatott emberekkel, - mi salsások  egymásranézünk, és ugyanazt gondoljuk: - ők biztosan nem táncolnak.
 
Most lehet Te is bólogatsz miközben ezt olvasod, és azon gondolkozol, ez mind szép és jó, de hogyan kezdhetném én ezt el?
 
Először is tudd, hogy nem csak salsát szeretnénk tanítani - azt már szinte bárhol lehetséges
- hanem átadni a salsa életérzést, mozgást, dinamikát, az egész stílust szívvel-lélekkel.
 
Mindenkinek, aki csak most barátkozik a salsázás gondolatával azt szoktuk javasoni, jöjjön el hozzánk, nézze meg hogyan zajlik egy óra, milyen módszerrel tanítunk. Próbálja ki a lépéseket, ismerkedjen a ritmussal és a salsa sajátosságaival. Ezért első alkalommal szívesen látunk mint érdeklődőt INGYENES próbára.
 
Már ekkor megismerheted a salsa 3 alaplépését. Ennyi a titka. Mindösszesen 3 alaplépés. Milyen kár, hogy a legtöbb tánctanfolyamon agyonbonyolítják, és ezt a végtelenül egyszerű módszert csak alig néhány helyen mutatják meg a lelkes kezdőknek.
 
Tudnod kell, hogy a salsa egy kötelten, laza stílus. Nincs kötelező sor amit betanulva tudsz csak táncolni. Itt minden spontán alakul, a fiúk könnyen elsajátítható technikával hamar ráérzenek a vezetés tudományára a lányok pedig akár csukott szemmel is képesek lesznek követni őket.
Sajnos a legtöbb tánctanár azt gondolja a vezetéstechnika majd jön magától és ezzel ezt a döntő tanulási módszert ki is hagyják.
Amire mi mindig is odafigyelünk, hogy mindenki alaposan és jól megtanulja az alaplépéseket és a vezetéstechnikát. Ennek ismeretében sokkal könnyebben és gyorsabban alakul ki a készség, szinte magától ráéreznek a táncosok a salsa stílusára.
Ezzel az alaptudással már könnyedén tanulhatók a díszítések. Így már a kezdők is jól hasznosítható tudásra tesznek szert, amivel már eljárhatnak salsa partykra is.
 
A salsában gyorsan jó táncossá válhatsz - ennek titka roppant egyszerű - merd élvezni, amit csinálsz, éld át a zenét és táncolj szívvel-lélekkel.
Hamar eljutsz arra a pontra, amikor már alig várod, hogy felcsendüljön a jól ismert ritmus, tested életre kel, a napi feszültség máris oldódik és végre átadhatod magad ennek a fantasztikus érzésnek, amit a salsa életre kelt benned... mi ez: függőség? szenvedély? talán igen... eljön az a pillanat amikor saját magad is megérzed, megfertőzött ennek a csodálatos világnak a végtelen hangulata, lüktetése, a zene..  a ritmus.. a lendület táncra csábít, és biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz valaki aki örömmel táncra perdül veled.. sőt az egész tömeg egy ütemre lüktetve mozog... ilyen a salsa. Nem az számít, hogy nézel ki, milyen ruhában vagy... csak az számít, hogy végre jól érzed magad! És nem csak most, hanem mostmár mindig! A tudás, a hatalom- ez az életérzés.. nem csitul - ez veled marad mostmár örökké!!! Bármikor amikor csak akarod!!!
 
 
Amikor eljutsz erre a felismerésre - és látod saját életed pozitív változásait- egyértelműen ugyanaz az a gondolat kering a fejedben, mint nekünk salsásoknak... - miért nem kezdtem már el hamarabb táncolni, és milyen jó döntés volt megismerni a salsát.
 
Aki most úgy dönt elszánja magát és megnézi mindezt szemtől-szembe,
 
itt a titok nyitja, amely egy olyan ajtót tár ki sarkig előtted, ami
 
megadja NEKED a csodát!
 
Jelentkezz!!! Mi baj lehet?:)  
 
 

Értékelem
0 szavazat