Ossza meg Facebookon

Szak-Mentor Közgazdasági és Szolgáltató Tanácsadó Kft.

Cégünk 1994. évben alakult korlátolt felelősségű társaságként. Külső és belső munkatársaink kvalifikáltan képzettek, és rendelkeznek a jogszabályban előírt végzettséggel, illetve PM regisztrációval.

 
A kezdetektől fogva foglalkozunk cégek alapításával ügyvédi közreműködéssel. Az elmúlt évek során a számviteli, bérügyviteli tevékenység mellett részt vettünk cégek felszámolásának bonyolításában, valamint csődmenedzselésében is. Ugyancsak rendszeres tevékenységünk a vállalkozások átalakulásában való közreműködés.
 
A partner cégeink könyvelése és bérügyvitelének bonyolítása mellett rendszeres adó, tb és pénzügyi-gazdasági tanácsadást is nyújtunk. Szerződéses partnereinknek a tanácsadás térítésmentes. Cégeinket meghatalmazás útján képviseljük valamennyi hatóság előtt. 2009. évtől új szolgáltatásunk a „kihelyezett könyvelés”, amelynek során a megbízó saját székhelyén végezzük el a számviteli munkát. M űködésünk során törekszünk segítséget nyújtani a vállalkozásoknak a problémák megoldásában, és a jogszabályi keretek adta lehetőségek optimális kihasználásában. Ha úgy érzi, hogy cégünk felkeltette érdeklődését, kérjük írjon nekünk elektronikus levelet az itt megadott módon.
 
 

Értékelem
0 szavazat