1993-ban Bedő János és családja indította el a vállalkozást Abdán, majd Ménfőcsanakra költözött. Székhelyünk és telephelyünk Ménfőcsanakon, a Komlóvölgyi út 1. szám alatt található.
Családi vállalkozásunk két kemencéjében naponta több mázsa kenyeret, több ezer darab péksüteményt, langallót, és egyéb finomságokat sütnek. Az igazi magyar kenyeret a legegyszerűbb receptúra alapján sütjük: kovásszal készül, jó lisztből, semmiféle adalékanyagot nem használunk hozzá. Az üzem hajnali 4 órakor indul, dagasztás, aztán a tészta szakajtókba kerül, három és fél, négy óra múlva szedjük ki az első kenyereket a kemencéből, egy sütéssel kétszázharminc kilót, aztán napközben már rövidül az idő, kétóránként szedjük ki a friss kenyeret, naponta hét-nyolc sütéssel számolunk. Saját boltjainkon kívül kiszolgálunk szállodákat, iskolákat, áruházakat, áruházláncokat és aktívan részt veszünk a gyermekétkeztetésben is. Családi vállalkozásunk több, mint száz győri és Győr környéki üzletbe szállítja termékeit.
A HACCP minőségbiztosítási rendszer 2005 óta működik üzemünkben, eleget téve ezzel a higiéniai és minőségi előírásoknak.
Termékeinket megtalálja a Termékek menüpont alatt.
Bízunk abban, hogy a cégünkről kialakult pozitív véleményét tovább erősítettük és Önt az elkövetkezendő esztendőkben is partnereink és vásárlóink között tudhatjuk.
Bedő Szilárd