Ossza meg Facebookon

Grafika Papír-Írószer-Nyomtatványbolt

Adatok

Megye
Budapest
Cím
1211, Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 154-170.
Fax
1/427-0724
Telefonszám
20/912-3100, 1/427-0724
E-mail
E-mail 2
info@ir-ok.hu
Weboldal
GPS
N47.423993, E19.067202
Látogatók
322
Magunkról....
 
Cégünk, a Multi-Tech kft, 2004 áprilisában alakult családi vállalkozás gyanánt.
2004 májusában vettük át és üzemeltetjük a Csepel Plázában levő papírboltot.
A kezdeti nehézségek után szívós munkával, a céggel kapcsolatban álló beszállítókkal
karöltve  sikerült kialakítani egy olyan üzletet, amely már nem emlékeztet az előtte itt levő árukészlet nélküli boltra. Folyamatos odafigyeléssel, a kollégák és felelős emberek kiválasztásával, a megfelelő- ma már alapkövetelményként meghatározott- udvarias viselkedéssel, segítőkészséggel, az árú készlet folyamatos  növelésével, választék bővítésével valamint a reklám lehetőségek kihasználásával elértük hogy üzletünk látogatottsága évről-évre folyamatosan nő!
Árainkban figyelembe vesszük a környezetet és sok esetben multi árakkal tudunk dolgozni.
Célunk: úgy a Csepel Plázában mint Csepel és környéke régiójában szeretnénk egy olyan üzletpolitikát megvalósítani melynek következtében mindenki megtalálja a kedvére és a pénztárcájának megfelelő árukészletet.
Ugyancsak célunk a közületek kedvező, házhozszállítással párosított megfelelő árszínvonalon történő kiszolgálása, igényeik  kielégítése.
Forgalmazóinkkal kötött kiemelt szerződéseink lehetővé teszik ezen célok megvalósítását.
 
E kis bevezető után lapozzanak tovább weblapunkon ,nézzék meg a kapható árukészletet és vegyék fel a kapcsolatot velünk amennyiben elnyerte tetszésüket az itt látható bemutató!
 
Szeretettel várjuk Önöket!
 
nyomtatványbolt, csepel plaza, papír írószer, csepeli papír  írószer, ajándékbolt, bélyegzőkészítés, névjegykártya, füzetek, tollak, számítástechnikai kellékek, Irodai kisgépek, házhozszállítás, iskolai kellékek 

Értékelem
0 szavazat