Ossza meg Facebookon

Gábor-Pack Kft.

Adatok

Megye
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím
5100, Jászberény, Fémnyomó utca 5.
Telefonszám
30/938-7464
E-mail
E-mail 2
gaborpackinfo@gmail.com
GPS
N47.494067, E19.872551
Látogatók
394

A Gábor-Pack Kft. 1993-ban alakult.

Cégünk fő tevékenységi köre a különféle csomagolóeszközök gyártása.Elsősorban hullámpapírlemez-feldolgozással foglalkozunk, ezen kívül gyártunk PE fólia alapanyagokból, illetve papír és habfólia kombinálásából is csomagolóeszközöket.
Forgalmazunk továbbá csomagolóanyagokhoz, illetve csomagoláshoz kapcsolódó kisgépeket is.
Igény szerint végzünk komplett csomagolástervezést is.
Cégünk stratégiája, hogy vevőinket minél teljesebb körben szolgáljuk ki a csomagolás tervezésétől kezdve, a csomagolóanyag gyártásán át, a termékek leszállításáig. Rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi igényekhez is, úgy mint: alapanyag minőség, késztermék mennyiség, szállítási határidő, egyéb logisztikai elvárások.
Zavartalanul tudjuk biztosítani vevőinknek a JIT(just in time)beszállítás lehetőségét is. Mindezek lebonyolítását szolgálja az 1300 m2-s üzemcsarnokunk, az 1200 m2-s alapanyag- illetve készáru raktárunk, a négy saját tulajdonú tehergépjármű, továbbá számos, a kor színvonalának megfelelő gépünk és természetesen a több, mint 50 alkalmazottunk.Rendelkezünk továbbá ISO 9001-s minőségbiztosítási tanúsítvánnyal is rendelkezünk.
Folyamatos beszállítói vagyunk több multinacionális nagyvállalatnak, valamint 100 kisebb-nagyobb megrendelőnek egyaránt.
Reméljük Önt és cégét is hamarosan megrendelőink között üdvözölhetjük.

Értékelem
0 szavazat