Ossza meg Facebookon

Adrenalinebomb - Az extrém programok szervezője

Adatok

Megye
Budapest
Telefonszám
30/268-5225
E-mail
Látogatók
279

QUAD TÚRA

Igazi quad élmény egy közel 40km hosszú, erdős résszel, patakátkelővel, dombokkal, meredek emelkedőkkel és lejtőkkel tarkított útvonalon. Érkezéskor rövid elméleti oktatáson vesznek részt a megjelentek, amelyet egy rövid gyakorlat követ az akadálypályán. Ezután kezdődik az embert próbáló 2 órás quad túra a 150 és 250 cm3-es quadokkal.
 
LÖVÉSZET
Ha igazán minőségi és különleges szórakozásra vágynak, ne hagyják ki ezt a lehetőséget Budapest legjobban felszerelt lőterén. A lövészet során alkalmuk nyílik 4 különböző típusú kézifegyver ( 0.22 Colt vagy Smith, 0.45 FÉG, 9 Glock, 357 Magnum) és egy úgynevezett shot gun kipróbálására.
 
AGYAGGALAMB LÖVÉSZET
Az agyaggalamb lövészet, vagy más néven koronglövészet, egy igazán izgalmas sport és remek programlehetőség akár csapatépítésre akár privát programként. A cél, egy hajítógép segítségével „felröppenő” korongoknak, úgynevezett agyaggalamboknak a lelövése. A lövészethez használt fegyver egy dupla csövű, speciális sörétes puska.
 
TANKVEZETÉS
Egy Európában egyedülálló programot kínálunk Önöknek, amely által sok embernek a gyermekkori álmát váltjuk valóra, másoknak egy soha nem hitt, nem várt élményt, kikapcsolódást nyújtunk egy 50 hektáros katonai gyakorlótéren. Dübörgő lánctalpak, iszonyatos lóerő és magas adrenalinszint jellemzi a programot, nem mindennapi élmény.
 
QUAD PÁLYA
Igazi adrenalinebombás program, melynek helyszíne Budapest központjától 30 percre található.  Érkezéskor egy rövid elméleti oktatást kapnak a résztvevők, majd kezdődhet a gyakorlat, melynek során 250cm3-es quadokkal vághatnak neki az 1400m hosszú akadálypálya legyőzésének.
 
GOKART
A résztvevőknek egy 710 m hosszú, 8 m széles aszfaltozott burkolatú, nagyon technikás (éles hajtűkanyarok, emelkedők) pályán kínálunk vezetési lehetőséget. A versenyzők egy 10m2-es kijelzőtáblán kisérhetik figyelemmel a helyzetüket. A futamok alatt a versenyzők mindenkori pozícióját, köridejét és sebességét computeres időméréssel nyilvántartjuk, melyet a futam végén a résztvevőknek átadunk. A gokartok 8,5 lóerõsek, 200 cm3-sek és kb. 60km/óra átlagsebességűek.
 
HUMMER
Ha valami igazán különleges, nem mindennapi közlekedési eszközre vágyik, válassza a 10 m hosszú, 6800köbcentis, max. 15 személy szállítására alkalmas Hummert. A különféle extrákkal felszerelt (3 LCD TV + DVD , hangulatvilágítás, sötétített ablakok, klíma, bőr és fa belsőrész, minibár) jármű a sofőrrel, az általunk adott kísérővel és hideg pezsgővel várja Önöket az Önök által megadott időpontban és helyszínen.
 
TRABANT RALLY
Versenyzett Ön már Trabanttal vagy egyáltalán vezetett már Trabantot? Itt a lehetőség, hogy kipróbálja mindkettőt egyszerre, egy Budapest központjától 30 percre található gyorsasági pályán, egy kb. 3-4 órás trabant rally keretében.
 
RONCSDERBY
Készen állnak egy igazi adrenalin túrára? Ha igen, akkor tartsanak velünk egy Budapest központjától 30 percre található gyorsasági pályára, ahol egy roncsderby résztvevői lehetnek. Érkezéskor rövid oktatás majd átvehetik a védőfelszerelést. Néhány bemelegítő kör után kezdődhet az ütközésekkel teli verseny, amely az utolsó működő autóig tart.
 
AIRSOFT
Az airsoft európa egyik legújabb sport “őrülete”, egy igazi adrenalinszint emelő program! Harci szimulációs csapatjáték, a paintball-hoz hasonlít. Két csapat játszik egymás ellen egy 2,5 hektár nagyságú, erdős, terepakadályokkal teli pályán. A fegyverek a jól ismert AK-47 tökéletes másolatai, amelyek kb. 6mm átmérőjű műanyag golyókat lőnek ki.
 
PAINTBALL
A paintball, ez a harci játék, hazánkban is jól ismert, ha már játszotta, tudja milyen adrenalinszint emelő hatása van, ha még soha nem játszotta, itt az alkalom és a lehetőség, hogy kipróbálja.  Speciális paintball fegyverekkel játszák, amelyek festékgolyókat lőnek ki.
 
PAINTBALL - BARLANG-LABIRINTUS PÁLYÁN
A paintball kiváló csapatépítő programlehetőség, de privát társaságok számára is fantasztikus szórakozást kínál. Annak érdekében, hogy a program iránt érdeklődő ügyfeleink igényeit egész évben ki tudjuk elégíteni, belső helyszínen is szervezünk paintballozást, egy barlang - labirintus pályán.
 
ÍJÁSZAT
Az íjászat népszerű program csapatépítésre valamint egyébcéges rendezvények során a meghívottak szórakoztatására. Valószínű, mindannyian emlékezünk még a történelem órán tanult, több mint ezer éves, elhíresült fohászra, azaz „ A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket”. Nos, nagyot változott a világ azóta, de lássuk, mi maradt ránk az őseink képességeiből.
 
LÉZERHARC
Szeret harci szimulációs vagy fantasztikus témájú videojátékot játszani? Ha igen, akkor képzelje magát valamelyik karakter helyébe, amint az ellenséggel küzd és játssza el a szerepet egy szabadtéri lézerharc keretében.
 
LIMUZIN
Egy olyan szolgáltatást kínálunk, amely a résztvevők számára az igazi luxus érzését biztosítja. Nincs más teendőjük, mint megadni a dátumot, az időpontot és azt, hogy hol vegye fel a limuzin az utasokat ill. hogy hová mennek. A kért időben az autó a sofőrrel, az általunk adott kísérővel és hideg pezsgővel várja a vendégeket, akiknek mindössze az a dolguk, hogy hátradőljenek és élvezzék az utazást.
 
TRABANT LIMUZIN
A Trabant Limuzin nem kényelmet vagy luxust, inkább vidám szórakozást ígér. Kiváló lehetőséget kínál, ha szeretné megtréfálni pl. egy legénybúcsú során a vőlegényt vagy bármilyen céges rendezvény kapcsán a főnökét, kollégáját vagy beosztottját.
 
BUSZBÉRLÉS
Az általunk kínált programok árai - Budapesti és Budapest környéki kiindulási pont esetén - a program helyszínére és az onnan történő vissza szállítást magukban foglalják
Igény esetén azonban a további buszbérlési lehetőséget kínálunk.
 
EROTIKUS FOTÓZÁS
Valószínű, a legtöbb férfi álmai között szerepel, hogy valamelyik férfimagazin fotósaként a lehető legszebb lányokról készíthessen pikáns képeket. Nos, mi segítünk ezt az álmát részben valóra váltani!
 
ISZAPBIRKÓZÁS
Legénybúcsúkon és születésnapi rendezvényeken egyre népszerűbb program az iszapbirkózás, melynek során az ünnepelt a műsor aktív szereplőjévé válik.
 
VACSORA
Gyakran mondják a férfiak, hogy egy társaság, egy vacsora, némi alkohol és egy csinos hölgy elég ahhoz, hogy jól érezzék magukat egy időre. Ha ez igaz, akkor a mi vacsora ajánlatunk tökéletes választás lehet egy legénybúcsúra, születésnapi bulira vagy akár egy rendhagyó céges rendezvényre.
 
BÁRLÁTOGATÁS
Ha nincs ideje üzleti partnereit az esti ill. éjszakai órákban szórakoztatni, ha nem tudja, hová vigye a csapatépítés résztvevőit este szórakozni, akkor az általunk kínált Bárlátogatás megoldást jelenthet!
 
FÜRDŐ
Budapest a fürdők városa, termálvizei és gyógyfürdői világhírűek. Itt található Európa egyik legnagyobb fürdője. Szinte természetesnek vesszük a fürdők létét de napjainkban csak kevesen élnek az adott lehetőségekkel, pedig kiváló programlehetőség akár üzleti partnerek szórakoztatása, vezetői programok vagy akár egy csapatépítés során.
 
MASSZÁZS ÉS FÜRDŐZÉS
Budapest a világ legtöbb gyógy- és termálvízkútjával rendelkező fővárosa. Európa egyik legnagyobb fürdője is itt található, amely egyben Budapest egyik legszebb fürdője. Teljes testi és szellemi felfrissülést kínál az idelátogatóknak
 
HAJÓZÁS
A Duna Budapesti szakaszára kínálunk Önnek/Önöknek egy min. két órás hajókázást, amely akár egy mini városnézéssel is felér. A hajón csak Önök tartózkodnak és természetesen a kiszolgáló személyzet! Érkezéskor minden kedves vendéget welcome drinkkel (pezsgő vagy pálinka) fogadunk. Amennyiben igény van , büféasztallal várjuk az érkezőket. A vendégek szórakoztatására különböző programokat ajánlunk, amelyeket a Kiegészítő programok és szolgáltatások menüpont alatt találnak meg.
 
LUXUS MOTORCSÓNAK
Kényeztesse barátait, üzletfeleit és természetesen önmagát egy nem mindennapi élménnyel, nem mindennapi körülmények között. A minimum egy órás luxus motorcsónakázás kiváló lehetőséget nyújt városnézésre vagy akár egy városnézéssel egybekötött kirándulásra melynek során Szentendréig hajóznak fel a Dunán.
 
VITORLÁZÓ REPÜLÉS
Bár ez alkalommal motorok segítsége nélkül repülhetnek a résztvevők, ez az izgalmakat, az adrenalinszint emelkedést cseppet sem csökkenti, sőt! A vitorlázó repülőgépeket egy csörlő segítségével vontatják fel kb. 400-500 m magasságba, majd elengedik a gépet.
 
TANDEMUGRÁS
Igazán bátor, vállakozó szellemű ügyfeleinknek kínáljuk!  Lényege, hogy bármilyen tapasztalat, gyakorlat nélkül is átélhető az ejtőernyőzés, a szabadesés élménye. Ennek során a résztvevő  heveder- rendszerrel van a  tandempilótához rögzítve, akivel kb. 2500 m magasságban kiugranak a gépből.
 
MŰREPÜLÉS (C-150)
Cessna -150 (Aerobatics) egymotoros repülőgépen kínálunk egy igazi adrenalinszint emelő programot. Ennek során csak a pilóta és egyszerre egy utas tartózkodik a repülőgépen. A műrepülés során a pilóta gondoskodik arról, hogy az utas adrenalinszintje egyenes arányban álljon a magassággal. Kb. 1000 – 1500m A gép fejjel lefelé repül, forog a saját tengelye körül, emelkedik és süllyed.
 
SÉTAREPÜLÉS (C-172)
A Cessna-172 a világ egyik, talán legismertebb egymotoros repülőgépe, amely 3 utas szállítására alkalmas. Ennek fedélzetén kínálunk egy órás sétarepülést, amelynek során kb. 700m magasból tekinthetik meg, kívánság szerint,  a Velencei tavat, a Balatont és Budapestet vagy a Dunakanyart és Budapestet.
 
SÉTAREPÜLÉS (AN-2)
Egy órás olyan sétarepülést kínálunk, amelyben Önök döntik el, hogy a Velencei tavat, a Balatont és Budapestet vagy a Dunakanyart és Budapestet szeretnék-e, kb. 500-700 m magasságból megtekinteni. Felejthetetlen élmény nyújt az AN-2 típusú, maximum 12 utas szállítására alkalmas, könnyű, egymotoros, kétfedelű repülőgép fedélzetén eltöltött idő.
 
BORKÓSTOLÁS ÉS LOVASBEMUTATÓ
A Magyarországon található 22 borvidék egyik leghíresebb, Budapesthez közeli borászatába invitáljuk Önöket. Az innen származó borok legtöbbje arany és ezüst díjas. A borkóstolót egy közeli csárdában megrendezett lovasbemutatóval kötjük egybe. Az általunk ajánlott program menete szerint, a vendégek először a csárdába érkeznek, ahol pálinkával, ásványvízzel és pogácsával vagy libazsíros kenyérrel fogadják őket.
 
BORKÓSTOLÓ
Egy híres, Budapesthez közeli borvidéken, az átlagnál magasabb színvonalú környezetben nyílik lehetősége borkóstolásra. Ennek során 7 különböző bort ( 2 fajta  vörös bort és 5 fajta fehér bort) kóstolhat meg. A bor mellé sajtot, sonkát és pogácsát kínálunk. Meglátogathatják a borüzemet, betekintést nyernek a borkészítés, palackozás és tárolás rejtelmeibe.
 
TRABANT TÚRA MAJD BORKÓSTOLÓ ÉS TAPASOK
Ezt a programot 20 és a feletti létszám esetén ajánljuk. A program során a létszámtól függően, de minimum 7 Trabant biztosítja a résztvevők, ha nem is kényelmét de szórakoztatását mindenképpen. Minden résztvevőnek lehetősége van Trabantot vezetni, amennyiben érvényes gépjárművezetői engedéllyel rendelkezik és az nála van. A Trabant mellé adott vezetőn kívül maximum 3 utas fér az autóba.
 
TRABANT TÚRA
Nem túl kényelmes, nagyon hangos, mindenféle extrák nélkül, köhög és pöfög, lassan haladviszont, ahogy a régi ének mondja: „Trabanttal szállni élvezet”! Legalább egyszer érdemes kipróbálni, és ha már utazott benne, lehet nosztalgiázni! A Trabant túra kb. 3 órás, az útvonal Budapest és környéke.
 
LOVASBEMUTATÓ
A magyar lovasprogramok, bemutatók világhírűek, vonzzák a külföldi turistákat. Azonban nagyon sok olyan magyar van, akinek még nem volt lehetősége, ideje arra, hogy megnézzen egy ilyen látványos, színes bemutatót.  Aki pedig már látott ilyet, biztosan szívesen megnézi újra. Egy Budapesthez közeli lovasparkban kínálunk erre lehetőséget, ahol az érkező vendégeket pálinkával, frissen sült pogácsával és ásványvízzel fogadják.
 
ADRENALINEBOMB FOGATHAJTÓ VERSENY
Nem mindennapi élményt, lehetőséget kínálunk, a minimum 15 számára rendezett fogathajtó versenyen által. Érkezéskor a résztvevők pogácsát és stresszoldó pálinkát kapnak. Ezután ismertetik a versenyzőkkel a szabályokat, majd a sorsolás és a pályabemutató következik. A versenyzők az indulás sorrendjében megkezdik a gyakorlást majd a pálya leküzdését.
 
ADRENALINEBOMB PUSZTAOLIMPIA
Csapatépítő játéknak ajánljuk! Izgalmas, mulatságos időtöltés, melynek során a résztvevők különböző ügyességi feladatokat hajtanak végre. Minden játékot a verseny megkezdése előtt egy csikós ruhába öltözött animátor mutat be. A játékok közt szerepel pl.
 
LOVAGI TORNA ÉS KIRÁLYI LAKOMA
Egy kis történelem, egy kis kultúra, egy kiváló lovagi torna bemutató és a végén királyi lakoma várja a résztvevőket. Érkezéskor a vendégek rövid ismertetőt hallanak a vár és a lovagi tornák történelméről, amelyet rövid várlátogatás követ majd a tetőteraszon, ahonnan pazar kilátás nyílik a környékre, welcome drinkkel (fehérbor, ásványvíz) várjuk a résztvevőket. Ezután a lovagi torna pályán megkezdődik a bemutató.
 
ADRENALINEBOMB LOVAGI TORNA ÉS KIRÁLYI LAKOMA
Csapatépítő jellegű, középkori témájú vetélkedő. A résztvevők csapatokat alakítanak, csapatonként különböző színű felsőruházatot kapnak. A versenyt irányító lovagok kijelölik a feladatokat, amelyeket a pontokért harcolva végre kell hajtani a résztvevőknek.
 
BARLANGTÚRA
A helyszín egy budapesti 19,3 km hosszú, kiépítetlen, eredeti állapotában látható (nem reflektorokkal kivilágított és nincs betonjárda) barlangrenszer. Nem igényel barlangászati előképzést, bár a túra során gyakran hason csúszva vagy négykézláb kell közlekedni. Ebből fakadóan inkább fiatalabb ill. kondícióban lévő ügyfeleinknek ajánljuk. A túrához barlangi szakvezetőt, overált, sisakot és világítást biztosítunk. Az ajánlott öltözék szabadidőruha, kényelmes edzőcipő vagy bakancs.
Értékelem
0 szavazat